Voorstelling

cropped-IMG_0897

VWT Rhodeland is gesticht op 23 februari 2007 en ontstaan uit het idee om samen met vrienden onze hobby, met name fietsen, te kunnen beoefenen.
VWT Rhodeland is aangesloten bij de Belgische Bond voor Rijwieltoerisme (VBR) onder het nummer 3718.
We zijn een jonge club met ondertussen 40 leden waaronder 4 dames.
Wekelijks worden er vrijblijvende afspraken gemaakt om te fietsen. De organisaties van de VBR kalender worden opgevolgd maar alle leden zijn vrij om te fietsen waar ze willen.
We doen mee aan 3 regelmatigheidscriteria namelijk:
Bokaal Oost-Vlaanderen en NFTU sterritcompetitie voor de wegrenners en Trofee “Het laatste nieuws” voor de mountainbikers.
Indien mogelijk trachten wij gezamenlijk uitstappen te maken naar grotere organisaties overal in België en eens per jaar wordt er een reis naar het buitenland ingericht. In 2014 fietsten we tijdens een 7-daagse vakantie in Karinthië in Oostenrijk. In 2015 verbleven we een week aan de voet van de Glandon in de omgeving van Alpe d’Huez. Er zullen ook enkele daguitstappen gemaakt worden naar de Ardennen.
In juni doen we een weekendje fietsen in de Ardennen of een locatie binnen een straal van 200 km van Melle met 2 overnachtingen..
Onze club laat zich ook gelden als organisator. Zo richten we dit jaar 2 weekendritten, 1 VTT en talloze sterritten in. Details hierover vindt U onder de rubriek Organisaties.
In maart wordt er een etentje op touw gezet, met de bedoeling al onze leden met hun partner een leuke avond te bezorgen en onze sponsors eens goed in de bloemetjes te zetten.
Voor meer inlichtingen kan je terecht bij de verschillende bestuursleden, via mail of via de contactpagina op deze site.

rhodelandlogo