Fietsen op 24 en 27 maart

Hallo,
Onze eerste midweekrit was een geweldig succes. Deelnemers waren me, myself and I wat begrijpelijk was met het slechte weer. Gisteren echter waren er 9 enthousiastelingen opgedaagd voor onze zaterdagrit. De start verliep niet echt van een leien dakje omdat Dirk en Ulysse een verschillend parcours op hun gps hadden staan. Na het nodige gesukkel namen de snelle jongens afscheid van de tragere en waren de gps problemen opgelost. Wij reden de editie 2021 terwijl Dirk en co de editie 2019 afhaspelden.
Deze week woensdag rijd ik een ritje van een 45 km naar het Donkmeer. Ik spreek af om 13u30 aan ons lokaal. De weersvoorspellingen zien er goed uit met droog en vooral warmer weer.
Zaterdag hebben we 2 startplaatsen. Op 27 maart stelt Dirk voor om een Sporta rit te rijden in het Waasland. Het is de enige rit die hij vondt die (nog) niet werd geannuleerd. Afstanden zijn 45 km, 70 km en 90 km. Je moet inschrijven maar de deelname is gratis. Meer info: www.monventoux.be/fietstochtwaasland. De link naar de gpx-bestanden staat daar ook. Dirk start er om 9 uur. Startplaats:
‌Sportcentrum De Klavers ‌Sint-Andriesstraat 4 ‌9111 Belsele
Ikzelf rijd een ritje van zo’n 50 km op traag tempo naar St Lievens Esse.
Ik spreek af om 9u aan ons lokaal.
Mvg
Robert