Einde seizoen

Beste Rhodelanders,
Ons VBR seizoen loopt op zijn laatste benen en eindigt officieel op 30 september. Tijd om de rittenkaarten en bokaalkaarten in orde te brengen. Wie naar het bokaalfeest wil komen op 27 oktober in Gentbrugge vind alle info op zijn bokaalkaart. Gelieve uw betaling in orde te brengen als je deelneemt en je naam en club duidelijk te vermelden vooraleer uw kaart in te sturen naar Marcel Fieremans.
Wie zijn kilometers wil geregistreerd zien op de VBR website dient zijn correct ingevulde rittenkaart aan mij te bezorgen. Dit kan via Willy, post of op de AV.
Einde seizoen betekent ook dat permanente ritten stoppen op 30 september en vanaf 1 oktober begint dan de Winterster.
Het betekent ook dat de trofee HLN opnieuw start. De MTB staat klaar maar helaas niet voor mij. Door een klein stuurfoutje tijdens het downhillen in de Dolomieten zit ik met een kuitbeenbreuk. De vaste tarief is 6 weken plaaster. Met pijn in het hart zal ik voor het eerst in mijn leven het MTB seizoen missen. Voor oktober geef ik alvast volgende afspraken mee. We spreken in oktober telkens af om 9u op de plaats van inschrijving. Data: 29-9: Aalter Cycling Vlaanderen 6-10: Oordegem trofee HLN 7-10: Aaigem trofee HLN 14-10: Axel is AFGELAST 13-10: Merelbeke Cycling Vlaanderen 20-10: Drongen: trofee HLN 21-10: Herne: trofee HLN 27-10: St Laureins trofee HLN
Binnenkort hebben we bestuursvergadering en zullen we weten wat we kunnen geven aan onze leden. Dan zal ook de datum voor de AV vastgelegd worden.
Nog veel fietsgenot deze herfst (rust roest, dus bezig blijven)
Vriendelijke groeten Robert