VTT dit weekend

Dag Allemaal,
De VTT’s voor de trofee HLN zitten er weer eens op voor dit winterseizoen. Diegenen die naar het sluitingsfeest gaan en niet hun boekje hebben afgegeven in Axel dienen dit op te sturen naar het adres vermeld op het VTT boekje.
Verder kan ik melden dat er een heleboel foto’s op onze website staan van onze VTT. Je vindt ze onder foto’s/VTT2017
Ik vond ook nog een mooi verslag over onze VTT op MTB/YOU op volgende link: www.mtb-you.be/toertocht/Verslagen/VTT-Melle-had-voldoende-kuitenbijters/ve-3176
Uiteindelijk hadden we 563 deelnemers en niet 540.
Zaterdag gaan we dan een VTT rijden op de Blaarmeersen. Ik dacht eerst naar Kemmel te gaan maar een verkoudheid zegt me dat ik niet zo’n super zware VTT moet gaan rijden. Afspraak om 9u30 op volgend adres: Beach House Blaarsmeersen Strandlaan 5 9000 Gent.
In bijlage Rhodelanders in actie in Axel.
Mvg Robert