Fietsen van tot 14 tot 28 oktober

Hallo,
Hier volgt de kalender tot eind oktober:
Za 14-10 rijden we een VTT voor HLN trofee in Aalter. We spreken er af om 9u. Willy rijdt er naar toe met de fiets en spreekt af om 9u aan de 4 lindekens. Met het mooie weer in het vooruitzicht wil hij er nog het ritje van 40 km bij doen.
Zondag 15-10 is er de VTT voor HLN in Axel. Afspraak om 9u. Willy rijdt er naar toe met de fiets en spreekt af om 9u in Hyfte.
Za 21-10 rijden we de VTT in Drongen. Afspraak om 9u. Zo 22-10 is er de VTT voor HLN in Herne. Het is een eind rijden maar zeker de moeite waard met de beklimming van de Bosberg door het bos (enkel grote afstand VTT).
Tenslotte rijden we za 28-10 te St Laureins. Afspraak om 9u. Willy rijdt er naar toe met de fiets en spreekt af om 9u aan de 4 lindekens.
*Tenslotte wil ik nog vragen dat de leden hun rittenlijst opsturen naar mij. Wie 20 punten haalt heeft recht op een nieuw kledingstuk. Dit wordt hoogstwaarschijnlijk een body. Wie zijn rittenkaarten reeds bezorgd heeft hoeft niks meer te doen.*
Groeten Robert