Fietsen op 17, 18 en 20 februari

Beste Rhodelanders,
Volgend weekend start bij onze bond VBR het wegseizoen. We spreken af met Willy op zaterdag en zondag om 9u aan de 4 lindekes om samen naar Aalter-Brug te rijden. Ikzelf spreek zaterdag af om 9u aan de kruising R4/watersportbaan om naar Aalter-Brug te rijden.
We kunnen dan allen samen starten om 10u in Aalter-Brug voor de 40 of 70 km.
Dinsdag opent Willy dan met een eerste versie van Ritten naar Den Overzet. Hij verwacht er jullie tussen 10 en 16u.
Tot zaterdag Robert
ps Wie zijn wintersterritten wil overzetten op zijn rittenkaart kan dit enkel dit weekend in Aalter-Brug.

VTT op zaterdag 3 februari

Hallo,
Zaterdag is er een mooie VTT in Zomergem. We spreken er af om 9u30. Adres: Polyvalente Zaal Den Boer Den Boer 17, Zomergem
Ik kan er helaas niet bijzijn want Mr. Ed Peirg is bij ons op bezoek en zolang hij blijft logeren kan ik de baan niet op.
Vriendelijke groeten Robert

Fietsen op 27 januari

Hallo,
Komende zaterdag is er een mooie VTT in Ingooigem. Het parcours van 55 en 70 km gaat naar de Vlaamse Ardennen. We spreken er af om 9u30. Ik kan 2 personen meenemen. Wie mee wil gelieve contact op te nemen met mij. Inschrijving: Café ‘t Smesseplein Schellebellestraat 1 8570 Ingooigem
V ​ergeet ook niet het sluitingsfeest in Lede!​
Groeten Robert

MTB op 20-12

Hallo,
Zaterdag is er een VTT in de Vierde Zaal Driebeekstraat 2 Gentbrugge. We spreken er af om 9u30. Tot mijn grote spijt kan ik er deze keer niet bij zijn.
Veel fietsgenot MVG Robert

VTT dit weekend

Dag Allemaal,
De VTT’s voor de trofee HLN zitten er weer eens op voor dit winterseizoen. Diegenen die naar het sluitingsfeest gaan en niet hun boekje hebben afgegeven in Axel dienen dit op te sturen naar het adres vermeld op het VTT boekje.
Verder kan ik melden dat er een heleboel foto’s op onze website staan van onze VTT. Je vindt ze onder foto’s/VTT2017
Ik vond ook nog een mooi verslag over onze VTT op MTB/YOU op volgende link: www.mtb-you.be/toertocht/Verslagen/VTT-Melle-had-voldoende-kuitenbijters/ve-3176
Uiteindelijk hadden we 563 deelnemers en niet 540.
Zaterdag gaan we dan een VTT rijden op de Blaarmeersen. Ik dacht eerst naar Kemmel te gaan maar een verkoudheid zegt me dat ik niet zo’n super zware VTT moet gaan rijden. Afspraak om 9u30 op volgend adres: Beach House Blaarsmeersen Strandlaan 5 9000 Gent.
In bijlage Rhodelanders in actie in Axel.
Mvg Robert

VTT op zondag 7 januari

Hallo,
Zondag is er in Axel de laatste VTT voor de trofee HLN. We spreken er af om 9u. Ze hebben me een bericht gestuurd dat het parcours goed berijdbaar is. Ik hoop het want het moet niet elke week zijn zoals bij ons. Het totaal aantal deelnemers aan onze VTT was trouwens 563 en niet 540 zoals eerder vermeld.
Vriendelijke groet Robert

Eindejaars VTT

Beste Rhodelanders,
Eerst en vooral wens ik jullie in naam van ons bestuur een vreugdevol en gezond 2018 toe.
Hierbij wil ik iedereen bedanken voor de vele hulp die we hebben gekregen op onze VTT van onze leden, hun familie en vrienden.
Het aantal deelnemers was ongeveer 540 wat gezien de weersomstandigheden toch een succes mag genoemd worden.
Ook de deelnemers waren tevreden want we kregen niets dan lovende kritiek op de blog van mountainbike.be. Je kan de reacties lezen op volgende site: forum.mountainbike.be/viewtopic.php?f=2&t=145161&sid=956e53e828149e196d85fdfbc0873f57&p=1699150#p1699150
Maak er nog een gezellige nacht van en hou het veilig.
Vriendelijke groeten Robert

Fietsen op 17 december

Hallo,
Ons parcours ligt er verzopen bij en zaterdag wordt er regen voorspeld. Daarom ga ik zondag mountainbiken in Kalken. Ik start er om 9u. De organisator beweert dat hun parcours bij extreem nat weer goed berijdbaaar is. Ik ga eens kijken of dat waar is.
gegevens: Locatie: Zaal Skala
Adres: Colmanstraat 51
Gemeente: Kalken
Groeten Robert

Fietsen op 9 december

Hallo,
Vorige zaterdag hadden we geen stofbril maar een sneeuwbril nodig. Het was schuiven en glijden en ook nog vallen en opstaan op ons moeilijk berijdbare parcours. We besloten dan ook om halfweg in te korten om verdere schade aan lijf en leden te vermijden. De plaatjes in bijlage zijn mooier dan de schuifpartijen.
Daarom krijgen mijn “brothers in arms” volgende zaterdag een tweede zit. Hopelijk lappen de weergoden ons opnieuw niet dezelfde toer want de weerberichten voor het weekend zijn niet geruststellend.
We spreken opnieuw af om 9u30 aan het voetbalplein van Cercle Melle.
Tot zaterdag met hopelijk beter weer
Robert

Fietsen op 25 november

Hallo,
Zaterdag rijden we een VTT voor de trofee HLN te Waarschoot. Willy spreekt af om 9u aan de 4 lindekens en om 9u30 te Waarschoot.
De mountainbikers spreken eveneens af om 9u30 te Waarschoot.
Tot zaterdag Groeten Robert